Ik ben interieurarchitect

Jouw ontwerp en interieurplannen verdienen een perfecte uitvoering! Wij hebben de praktische en technische ervaring om alles naar een nog hoger niveau te tillen.

1. Briefing in detail

Om ervoor te zorgen dat we op dezelfde golflengte zitten doorlopen we samen jouw plannen. We bespreken de belangrijke details en overlopen de gekozen materialen. We komen tot bij jou, doen het telefonisch of maken er een conference call van.

2. Duidelijke offerte

Als het voor ons helemaal duidelijk is wat je van ons verwacht dan vertalen we jouw plannen in een duidelijke en transparante offerte.

3. En… ACTIE!

Kies je voor ons? Dan gaan we graag van start. De ruimte meten we definitief en uiterst nauwkeurig op. Deze cijfers leveren de juiste input voor de uitvoeringsplannen. Op basis hiervan bestellen we enkel materialen van de hoogste kwaliteit. In ons eigen atelier schieten onze stielmannen in actie met slechts 1 doel: perfectie.

Zijn we klaar in onze werkplaats dan maken we tijdig een afspraak voor de levering en plaatsing van het maatwerk.

Je kiest zelf waarvoor je ons inzet.

Wij regelen, coördineren en nemen de hele interieurbouw voor onze rekening. Van de afbraakwerken tot de wanden en plafonds. Van de technieken tot en met het maatmeubilair en het laatste laagje verf. Zo heb je slechts één aanspreekpunt over de verschillende opleverpunten heen, tot en met de finale oplevering. We ontzorgen terwijl we onze missie nastreven: een tevreden klant.