Ik ben bouwheer

Wat kunnen we voor jou betekenen? We horen het graag!

1. Vrijblijvende afspraak

Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in en we maken graag een afspraak. We komen geheel vrijblijvend bij je langs en luisteren naar jouw ideeën en wensen. Haal je Pinterest moodboards er bij, toon ons de ruimte, vertel ons wat je wil. We meten alles op en bespreken de mogelijkheden. Aan de hand van de materiaal- en kleurstalen geven we je al een eerste blik op het eindresultaat. Heb je nog geen flauw idee of juist heel veel ideeën maar geraak je er niet uit? Ook dat is geen probleem. In dat geval werken we graag samen met een interieurarchitect(e). Zij komen steeds heel creatief uit de hoek en ontwerpen binnen jullie vooropgestelde budget.

2. Transparante offerte

Op basis van ons gesprek maken we een duidelijke, uitgeschreven prijsopgave op maat. Vind je iets niet duidelijk of wil je het toch graag anders? We passen je feedback toe en maken met alle plezier aanpassingen tot je helemaal tevreden bent.

3. Kwaliteitsvolle productie

Kies je voor ons? Dan gaan we graag van start. De ruimte meten we definitief en uiterst nauwkeurig op. Deze cijfers leveren de juiste input voor de uitvoeringsplannen. Op basis hiervan bestellen we enkel materialen van de hoogste kwaliteit. In ons eigen atelier schieten onze stielmannen in actie met slechts 1 doel: perfectie.

4. Perfecte plaatsing

Zijn we klaar in onze werkplaats dan maken we een afspraak voor de levering en plaatsing van jouw maatwerk. We zorgen voor een correcte en propere plaatsing met oog voor detail.