Wat doen we?

We maken maatwerk met oog voor detail en kwaliteit.

Maatmeubilair

Maatmeubilair

Van dressings tot maatkasten, van bureau-inrichting tot haardbekleding. Schuin, recht of rond? Geen probleem! Want maatkasten zijn bij ons echt op maat.

Zolderafwerking

Zolderafwerking

We transformeren jouw vergeten zolder in een nuttige en aangename ruimte om in te werken of genieten. Van isolatie tot het herindelen en plaatsen van binnendeuren, het kan allemaal!

Totaalinterieur

Totaalinterieur

Van een kaal gebouw maken we jouw thuis of de meest efficiƫnte werkplek. We creƫren een totaalervaring op basis van je smaakvoorkeuren, budgetmogelijkheden en specifieke wensen.

Keukenconcepten

Keukenconcepten

We maken jouw keuken op maat als onderdeel van een totaalconcept of op basis van je eigen ontwerp of dat van je interieurarchitect. Landelijk of design, geen keukenuitdaging is voor ons te groot.

Winkelinrichting

Winkelinrichting

Een optimale klantbeleving staat in rechtstreeks verband met de verkoop. We zorgen dan ook voor een perfect winkelinterieur dat jouw klanten en medewerkers gelukkig maakt.

Onze grote troef is onze kleinschaligheid waardoor we elk project nauwgezet en persoonlijk kunnen opvolgen. Dit is de beste garantie op een resultaat waar de klant zich 100 procent in kan vinden.

De stijlvoorkeuren van onze klant spelen daarbij geen rol. Liever klassiek? Of eerder hypermodern? Wij passen ons aan de wensen van onze klant aan. Door gebruik van de juiste technieken garanderen wij dat het eindresultaat hoe dan ook perfect en kwalitatief hoogstaand is.

We hebben maar 1 maatstaf, en dat is de tevredenheid van onze klant. Daarbij maken we geen onderscheid tussen de grootte van de werken: we zetten ons 100 procent in voor zowel kleine opdrachten als voor totaalprojecten.